TIC

TIC

domingo, 19 de octubre de 2014

Activitat 2: Síntesi debat


Primer de tot expresar la meva satisfacció al participar en aquest debat, penso ha estat una proposta enrriquidora on s’exposen moltes idees argumentades des de punts de vista diversos, fet que m’ha aportat idees noves i m’ha reforçat altres que ja en tenia.

Una frase que m’ha semblat força interessant ha estat d’una companya del bàndol tecnodeterminista: El determinisme social no pot explicar les transformacions socials inesperades i imprevisibles que produeixen algunes innovacions tecnològiques (Domènech i Tirado); és a dir el repte serà, aprendre a fer des de les intel·ligències múltiples, i per tant estar preparats per a respondre a la demanda imparable de baix a dalt.

Crec que es tracta d’una visió encertada de del punt de vista psicopedagògic, ja que aquest avenç tecnològic que hem viscut els darrers anys ens provoca reptes educatius importants. Ens trobem amb maquinàries molt potents que avancen molt ràpidament, cal que aprene´m a fer un bon ús. Si volem que les noves tecnologies siguin un bon recurs educatiu hem de dominar-les i oferir propostes adequades a la diversitat amb les que poguem aconseguir els objectius que ens plantegem.

Com autoavaluació comentar que he fet 3 aportacions més aquesta mateixa, la meva participación ha estat en dos debats deixant passar un intèrval de temps entre aportació i aportació, ho he fet seguint les instruccions de la guía i del model argumentatiu, fent ús del material de l’assignatura, he procurat exposar les meves idees de forma clara i concisa segons el bàndol sociodeterminista i he procurat fer argumentacions i contraargumentacions interactuant amb altres companys/es. Coma crítica, crec que podría haver aprofundit més cercant altres fonts d’informació a les facilitades a l’assignatura.

Per últim comentar que un dels companys/es que crec que ha fet una bona defensa del seu bàndol ha estat la Concha Navarro. He coincidit amb ella en els dos debats on he participat i opino que ha realitzat una bona exposició de les seves idees, sense perdre de vista la mirada psicopedagógica.








No hay comentarios:

Publicar un comentario