TIC

TIC

sábado, 8 de noviembre de 2014

Activitat 3: Autoavaluació

La meva autoavaluació parteix de l’afirmació de que he viscut un canvi conceptual, això es veu reflectit quan comparem ambdós mapas de conceptos (activitat1 versus activitat 3).


La realització del mapa de conceptes la valoro com a positiva ja que ajuda a posar sobre paper el que tens al pensament, tot reorganitzant i estructurant els diversos conceptes treballats. Sota el meu punt de vista he fet un mapa clar, llegible i útil (i sempre millorable), els colors estan fets amb intenció i les formes també, els tipus de formats de les fletxes, les imatges estan pensats per donar sentit als conceptes del mapa i facilitar la lectura del mateix,  no he fet servir el 3D.


Pel que fa l'informe crec que està ben estructurat, en aquest he fet ús  d'alguns conceptes vinculats al canvi conceptual com per exemple: increment de conceptes, reestructuració dels mateixos, reoorganització, aprenentatges significatiu, canvi de mentalitat, construcció de coneixement,  avaluació inicial, experiència prèvia, construcció de significats compartits,  traspàs progressiu de control i responsabilitat i reflexió constant.


Centrant-me en la construcció de significats compartits, he realitzat un bon seguiment del fòrum, penso que ha estat un recurs important en la construcció del meu aprenentatge, però reconec que  la meva participació no ha estat significativa, crec que ho he fet tan sols en 3 ocasions.


Per últim, pel que fa a aquest blog, opino que realment és una ajuda que reflecteix el meu aprenentatge, ja que fa evidents els pensaments de a priori de a posteriori.

No hay comentarios:

Publicar un comentario